Comenzi

Comenzile se primesc prin telefon sau online.
La cerere, asiguram contra cost transportul comenzii in tara si in EU.

Despre noi

S.C. SUN TUR S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc care se ocupa de comercializarea sarii industriale si alimentare pe piata din Romania, cat si in alte tari din teritoriul UE.
Furnizam sare curata si ecologica produsa din componente naturale avand o mare concentratie de NaCl (Clorura de Sodiu). Calitatea sarii corespunde criteriilor internationale de siguranta in vigoare .
Ne-am remarcat in primul rand prin preturi competitive, servicii de calitate, flexibilitate si comunicarea cu clientii. Portofoliul de clienti are acoperire in toata tara si Europa.
Misiunea noastra este orientata catre oferirea de produse de calitate care sa satisfaca cerintele clientilor nostri.

CARAMIDA DE SARE salina artificiala

CARAMIDA DE SARE (pentru salina artificiala)

Dimensiuni medii: 215 mm x 150 mm x 85 mm.

Caramizile din sare sunt realizate prin presarea sarii naturale extrase din salina fara nici un adeziv de lipire. Acest produs se adreseaza atat pentru zootehnie, cat si pentru saune de sare, ramei de usa, invelirea scarii si instalatiei de incalzire, construirea unei camari de sare, o portiune de perete, un impartitor de spatiu. Se poate aseza si pe calorifer, in asa fel folosind caramida de sare putem avea nu numai o suprafata minunata, dar totodata si o clima sanatoasa fara mirosuri neplacute in caminul nostru, in restaurante, hoteluri sau centre de wellnes/centre spa.
Odata cu sosirea sezonului de incalzire caramida de sare o putem aseza pe radiator, convector si soba de teracota. Caramida de sare se va incalzi datorita sursei de incalzire, astfel ionii negativi care reglementeaza balanta ionilor se vor elibera si vor asigura o respiratie mai usoara si mult mai sanatoasa.

Bioenergia granulelor de sare are efect asupra: rinichilor, nervilor, hormonilor, purificarea sangelui, intaririi sistemului nervos, incetinirii procedurilor de imbatranire.

Efecte medicale: vindecarea bolilor respiratorii, tratarea alergiilor (cauzate de polen, de fan, pene, puf...), astm, gripa, bronsita, sinuzita, reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor, vindecarea, sforaitului, aritmie, reglarea tensiunii arteriale.

Sortimentul se foloseste in zootehnie, pentru hrana animalelor. Sortimentul caramida de sare este obtinut prin presarea sarii geme alimentare (neiodata).

Termen de valabilitate: nelimitat.

Caracteristici calitative principale:

Clorura de sodiu(NaCl) – minim 97%

Umiditate – maxim 0,50%

La cerere se pot adauga diferite microelemente.

Greutate: 4,75-5,25 kg/bucata. 

Dimensiuni medii: 215 mm x 150 mm x 85 mm.

Ingrediente: la cererea beneficiarului.

Sortimente: caramizi dreptunghiulare.

Domenii de utilizare: zootehnie ,pentru hrana animalelor (pentru ovine, bovine, caprine), salina artificiala.

Ambalaj: paletizat (200 buc=1t pe palet).

Produsul indeplineste toate conditiile de calitate prevazute in SR 13360/1996.

Parametrii calitativi, pretul si ambalajul se negocieaza in functie de cerintele beneficiarilor.

Clientilor nostri oferim adeziv pentru lipirea caramizii !!!

Modalitatea de lucru

Comenzile se primesc prin telefon sau e-mail.

La cerere, putem asigura contra cost transportul comenzii in tara si in EU.(1,5 tona, 3 tona, 6 tona, 9 tona, 20 tona).

 

Pret: 13lei/buc